Πρέπει να ενεργοποιήσετε την JavaScript για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή.

Ενημερωμένη έκδοση με τα δεδομένα της σχολικής χρονιάς 2016-2017. Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2017

Αποποίηση ευθυνών: Το παρόν πρόγραμμα για τον υπολογισμό των μορίων των υποψηφίων των Πανελλήνιων Εξετάσεων δεν είναι το επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. Μπορεί να προκύψουν διαφορές στα υπολογισθέντα μόρια με τα επίσημα, ενώ η λίστα των πιθανών σχολών εισαγωγής μπορεί να περιέχει σφάλματα. Το πρόγραμμα παρέχεται ως έχει και ο δημιουργός του δεν φέρει καμιά ευθύνη.

Οδηγίες χρήσης: Με την παρούσα εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε καρτέλες με τα μόρια και τις πιθανές σχολές εισαγωγής για όλους τους μαθητές του σχολείου σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο απλά βήματα:

  1. Εξάγετε σε μορφή απλού κειμένου με τιμές διαχωρισμένες με τον χαρακτήρα ; τους βαθμούς των μαθητών σας. Στο αρχείο αυτό θα πρέπει να υπάρχουν οι βαθμοί όλων των μαθημάτων που έγραψαν στις πανελλήνιες και τα στοιχεία των μαθητών (κωδικός, επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο).
    Στην πρώτη γραμμή θα πρέπει να υπάρχουν οι κεφαλίδες των στηλών οι οποίες πρέπει να είναι οι εξής:
    Κωδικός Εξετάσεων;Επώνυμο;Όνομα;Πατρώνυμο;Νεοελληνική Γλώσσα;Αρχαία;Ιστορία Προσανατολισμού;Λατινικά;Βιολογία Γενικής;Μαθηματικά Γενικής;Φυσική;Xημεία;Μαθηματικά Προσανατολισμού;Βιολογία Προσανατολισμού;Ιστορία Γενικής;Ανάπτυξη Εφαρμογών;Α.Ο.Θ. Προσανατολισμού
    Στις επόμενες γραμμές θα πρέπει να υπάρχουν τα στοιχεία των μαθητών χωρισμένα με ; (μια γραμμή για κάθε μαθητή). Για κάθε μαθητή θα υπάρχουν πεδία που δεν θα έχουν καθόλου περιεχόμενο (δύο διαδοχικοί χαρακτήρες ;) όπως για παράδειγμα στα μαθήματα που δεν έδωσε πανελλήνιες. Στους βαθμούς των μαθητών για την υποδιαστολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε το κόμμα (,) είτε η τελεία (.) ενώ η κωδικοποίηση του αρχείου πρέπει να είναι UTF-8. Το πρόγραμμα μπορεί να διαχειριστεί αλλαγή της σειράς των στηλών, την έλλειψη κάποιων στηλών και αφαιρεί αυτόματα τα περιττά κενά αλλά δεν είναι και η Πυθία για να μαντεύει τα πάντα. Μπορείτε να δείτε το δείγμα αρχείου.
  2. Εισάγετε το όνομα του αρχείου στην παρακάτω φόρμα και πατήστε "Φόρτωση Δεδομένων". Επιλέξτε τους μαθητές που θέλετε και την κατηγορία που ανήκουν. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη λίστα με τα κουμπιά στις κεφαλίδες των στηλών. Τέλος, πατήστε "Υπολογισμός & Εμφάνιση Καρτελών" και "Εκτύπωση Καρτελών"

Προσοχή! Ο μαθητής πρέπει να υπολογίσει μόνος του τυχόν μόρια από ειδικά μαθήματα.

Κανένα δεδομένο μαθητών δεν αποστέλλεται πουθενά. Όλη η επεξεργασία γίνεται τοπικά στον υπολογιστή σας.

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού γίνεται στην ιστοσελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το περσινό μηχανογραφικό δελτίο καθώς και την σχετική εγκύκλιο υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου.

Το σύνολο των Βάσεων Εισαγωγής του 2016 μπορείτε να το δείτε στους πίνακες του Υπουργείου.

Άδεια Χρήσης: Η εφαρμογή Ομαδικής Επεξεργασίας Καρτελών Υποψηφίων για Σχολεία παρέχεται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0). Ανάπτυξη-Δημιουργία: Κατεβάογλου Στυλιανός - Τεχνικός ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σάμου - http://dide.sam.sch.gr/keplinet.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ομαδικής Επεξεργασίας Καρτελών Υποψηφίων για Σχολεία σε νέο παράθυρο.

Αρχείο κειμένου με βαθμούς μαθητών (δείτε βήμα 1)
Επιστημονικά Πεδία 1ο Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες 2ο Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες 3ο Επιστήμες Υγείας και Ζωής 4ο Επιστήμες της Εκπαίδευσης 5ο Επιστήμες Οικονομίας & Πληροφορικής
Εμφάνιση Σχολών με Βάση μεγαλύτερη μέχρι
Πλήθος σχολών που θα εμφανιστούν για κάθε μαθητή (μέγιστο 500)
Μέγεθος γραμματοσειράς καρτελών (μέγιστο 25)