Πρέπει να ενεργοποιήσετε την JavaScript για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή.

Υπολογισμός Μορίων Πανελλήνιων Εξετάσεων - ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σάμου

http://dide.sam.sch.gr/keplinet

Ενημερωμένη έκδοση με τα δεδομένα της σχολικής χρονιάς 2016-2017. Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2017

Αποποίηση ευθυνών: Το παρόν πρόγραμμα για τον υπολογισμό των μορίων των υποψηφίων των Πανελλήνιων Εξετάσεων δεν είναι το επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. Μπορεί να προκύψουν διαφορές στα υπολογισθέντα μόρια με τα επίσημα, ενώ η λίστα των πιθανών σχολών εισαγωγής μπορεί να περιέχει σφάλματα. Το πρόγραμμα παρέχεται ως έχει και ο δημιουργός του δεν φέρει καμιά ευθύνη.

Οδηγίες χρήσης: Εισάγετε τους βαθμούς σας και το πρόγραμμα θα υπολογίσει αυτόματα τα μόριά σας. Επιλέξτε την Ομάδα Προσανατολισμού σας, αν θα εξεταστείτε σε 5ο μάθημα και σε ποιο, τη διαφορά μορίων μέχρι την οποία θα εμφανιστούν σχολές, την κατηγορία των βάσεων για την οποία ενδιαφέρεστε (90% Ημερήσια ΓΕΛ-ΕΠΑΛΒ, 90% Εσπερινά ΓΕΛ-ΕΠΑΛΒ, 10% Προηγούμενη Σειρά 2015 ΓΕΛ-ΕΠΑΛΒ ή 10% Προ-προηγούμενη Σειρά 2014 ΓΕΛ-ΕΠΑΛΒ) και τα είδη των σχολών που θέλετε να εμφανιστούν (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές, Αστυνομία - Πυροσβεστική, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ, ΑΕΑ). Πατώντας το κουμπί "Εμφάνιση Σχολών" θα εμφανιστεί μια λίστα με τις πιθανές σχολές εισαγωγής σύμφωνα με τις επιλογές σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη λίστα αυτή με τα κουμπιά των κεφαλίδων των στηλών και να την εκτυπώσετε πατώντας το κουμπί "Εκτύπωση" (τέρμα κάτω στη σελίδα). Για να εμφανιστούν σχολές που απαιτούν κάποιο ειδικό μάθημα πρέπει να έχετε επιλέξει το αντίστοιχο ειδικό μάθημα. Σχολές που εμφανίζονται με βάση 0 σημαίνει ότι την περσινή χρονιά δεν εισήχθη κανένας υποψήφιος από την κατηγορία που επιλέξατε.

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού γίνεται στην ιστοσελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το περσινό μηχανογραφικό δελτίο καθώς και την σχετική εγκύκλιο υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου.

Το σύνολο των Βάσεων Εισαγωγής του 2016 μπορείτε να το δείτε στους πίνακες του Υπουργείου.

Άδεια Χρήσης: Η εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Υποψηφίων και Εμφάνισης Πιθανών Σχολών Εισαγωγής παρέχεται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0). Ανάπτυξη-Δημιουργία: Κατεβάογλου Στυλιανός - Τεχνικός ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σάμου - http://dide.sam.sch.gr/keplinet.

Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Υποψηφίων και Εμφάνισης Πιθανών Σχολών Εισαγωγής σε νέο παράθυρο.

Ομάδα Προσανατολισμού
Μάθημα Βαθμός
Νεοελληνική Γλώσσα
Αρχαία
Ιστορία
Ειδικά Μαθήματα
Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ιταλικά
Ισπανικά
Αγωνίσματα
Ελεύθερο Σχέδιο
Γραμμικό Σχέδιο
Αρμονία
Μουσ.Ακουσ.Ικαν.
Επιστημονικά Πεδία
Μόρια
0
---
0
---
---
Εμφάνιση Σχολών με Βάση Μεγαλύτερη Μέχρι
Κατηγορία Βάσεων και Τύποι Σχολών που θα Εμφανιστούν
Πιθανές Σχολές Εισαγωγής
(σύμφωνα με τις περσινές βάσεις και τις επιλογές που κάνατε παραπάνω)