Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.) και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Παράρτημα. Βόλου) διοργανώνουν το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα "Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Διδασκαλία και Διδακτική".

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 28 έως 30 Μαρτίου 2014 στην πόλη του Βόλου. Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου μπορείτε ήδη να δείτε την 2η ανακοίνωσή του που περιλαμβάνει πληροφορίες για το αντικείμενο του συνεδρίου, τις θεματικές ενότητες από τις οποίες απαρτίζεται και τις ημερομηνίες που αφορούν το συνέδριο.

Το Υπουργείο Παιδείας εγκρίνει την μετακίνηση μέχρι και τεσσάρων εκπαιδευτικών ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης (πέραν τον στελεχών, σχολικών συμβούλων, υπεύθυνων και τεχνικών των ΚΕΠΛΗΝΕΤ) αλλά - φυσικά -  δεν καλύπτει καμία δαπάνη (182946/Γ2/29-11-2013 - 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής).