Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιμόρφωση
Εμφανίσεις: 618

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κα Λασκαρίδου Σοφία διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα «Δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων και αξιοποίησή τους στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων». Το σεμινάριο θα διοργανωθεί κατά το διάστημα από 27 Απριλίου έως και 5 Μαΐου στο Βαθύ Σάμου ενώ σε περίπτωση πληθώρας συμμετοχών είναι δυνατόν να διοργανωθεί παράλληλα και στο Καρλόβασι.

Αφίσα Σεμιναρίου Ιστοσελίδων-Ιστολογίων

Τα θέματα τα οποία θα διαπραγματευτούν στο σεμινάριο είναι:

Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κα Λασκαρίδου Σοφία και ο υποφαινόμενος. Θα πραγματοποιηθούν τέσσερις συναντήσεις (Δευτέρα 27 Απριλίου 17:00-19:00, Τρίτη 28 Απριλίου 17:00-20:00, Δευτέρα 4 Μαΐου 17:00-19:00 και Τρίτη 5 Μαΐου 17:00-20:00) συνολικής διάρκειας 10 ωρών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μαυρογένειο Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου με ανώτατο όριο συμμετεχόντων τα 18 άτομα. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών και από την περιοχή του Καρλοβάσου μπορεί να διεξαχθεί παράλληλα (σε άλλες όμως ημέρες) και εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο τηλέφωνο 2273021353 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 3 Απριλίου.

Το σεμινάριο θα είναι και πρακτικής φύσης (hands on) και θα διεξαχθεί σε εργαστήριο Πληροφορικής.

Δείτε και το σχετικό έγγραφο-πρόσκληση του σεμιναρίου που στάλθηκε στα σχολεία.