Για άμεση τεχνική υποστήριξη, διάγνωση ή επίλυση προβλημάτων με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας κατεβάστε το πρόγραμμα από τη διπλανή εικόνα και καλέστε μας στα τηλέφωνα 2273021355 ή 2273021356

Στην εγκύκλιο με θέμα «Ενημέρωση για τη διεξαγωγή των πρώτων εξετάσεων πιστοποίησης μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις ΤΠΕ σε ελεγχόμενη κλίμακα» (73817/Δ2/11-05-2015) μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την πράξη με τίτλο «Πιστοποίηση των Μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις ΤΠΕ». Οι πρώτες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της τρέχουσας σχολικής χρονιάς (κατά τις τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου) και θα διεξαχθούν σε ελεγχόμενη γεωγραφικά κλίμακα αντιπροσωπευτικών περιοχών (φυσικά ο νομός Σάμου δεν περιλαμβάνεται σε αυτές), με 1.000 περίπου μαθητές.

Ο σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Τιμολέων Θεοφανέλλης απέστειλε στα σχολεία οδηγίες για τι εξετάσεις στα μαθήματα πληροφορικής. Τις οδηγίες του συμβουλού καθώς και τις εγκυκλίους που αναφέρονται μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν.