Εκτύπωση
Κατηγορία: Γενικά
Εμφανίσεις: 3031

Τα Κέντρα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) αποτελούν αποκεντρωμένη υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία υπάγεται διοικητικά στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο συντονισμός της δράσης, η καθοδήγηση και η παρακολούθηση της λειτουργίας των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ γίνεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ., Δ/νση ΣΕΠΕΔ/Τμήμα Στ΄ Μελετών. Τα ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. στηρίζουν τεχνικά τα Σχολικά Εργαστήρια Πληροφορικής και Εφαρμογών Η/Υ (Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ.) με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας τους, αλλά επιπλέον τα στηρίζουν συνολικά με ενέργειες οργάνωσης, συντονισμού, σχεδιασμού και ολοκλήρωσης αποδοτικών υπηρεσιών τεχνολογικής υποστήριξης. Συγκεκριμένα:

Περισσότερες πληροφορίες για τα καθήκοντα των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. καταγράφονται στη σχετική υπουργική εγκύκλιο.

Το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σάμου στεγάζεται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, οδός Κανάρη 14, ΤΚ 83100, Σάμος.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2273021355 και 2273021356, μέσω φαξ στο 2273021356, με e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.