Η Google διοργανώνει το διαγωνισμό "Doodle4Google" που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ και αφορά στο σχεδιασμό του doodle, του λογότυπου δηλαδή της Google, από μαθητές, με θέμα "Η Ελλάδα μου".

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές ηλικίας 6 έως 18 χρονών όλης της χώρας (Δημοτικά, Σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης) και θα διεξαχθεί κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013. Ανάλογα με την ηλικία τους, οι συμμετέχοντες θα κατηγοριοποιηθούν σε τέσσερις ομάδες (1η έως 3η Δημοτικού, 4η έως 6η Δημοτικού, Γυμνάσιο και Λύκειο) και θα αξιολογηθούν ξεχωριστά.

Κάθε μαθητής έχει δικαίωμα υποβολής ενός μόνο λογότυπου μέσω του σχολείου του, με κάθε σχολείο να έχει δικαίωμα να αποστείλει μέχρι 6 doodles. Η υποβολή συμμετοχής των σχολείων στο διαγωνισμό λήγει στις 29 Μαρτίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.google.gr/doodle4google (περιλαμβάνει όρους, πληροφορίες συμμετοχής και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις) ή να ανατρέξετε στην εγκύκλιο διεξαγωγής του διαγωνισμού Doodle 4 Google.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά την τελετή απονομής των βραβείων, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 και θα απολαύσει πλούσια δώρα, ενώ το νικητήριο doodle θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα της Google για 24 ώρες. Θα υπάρχουν 4 φιναλίστ από κάθε ηλικιακή ομάδα οι οποίοι μαζί με 60 επιλαχόντες θα κερδίσουν δώρα και ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής. Το σχολείο του νικητή θα κερδίσει 30 chromebook υπολογιστές.