Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα
Εμφανίσεις: 610

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός "Doodle 4 Google" που διοργάνωσε η εταιρεία Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και αφορούσε το σχεδιασμό του doodle, του λογότυπου δηλαδή της Google, από μαθητές, με θέμα "Η Ελλάδα μου".

Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Αστέριος Ρέυνικ από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιτόχωρου ενώ το λογότυπο που σχεδίασε μπορείτε να το δείτε παρακάτω και για 24 ώρες (Τρίτη 14 Μαΐου 2013) στην κεντρική σελίδα του google.gr. Η άποψη του μικρού Αστέριου για την Ελλάδα: ήλιος και θάλασσα.

Λογότυπο νικητή Doodle4Google

Ο νικητής κερδίζει μεταξύ άλλων ένα chromebook ενώ το σοχλείο του θα εξοπλιστεί με 30 τέτοιους υπολογιστές για να κατασκευάσει μια αίθουσα ώστε να μπορούν οι μαθητές να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της τεχνολογίας και να την αξιοποιήσουν για τα μαθήματά τους.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο μας ή στην σελίδα του διαγωνισμού "Doodle 4 Google" όπου μπορείτε να δείτε και τα λογότυπα των άλλων τριών φιναλίστ (ένας/μία από κάθε κατηγορία) καθώς και των 60 επιλαχόντων.