Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώνει την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στην πόλη του Καρλοβάσου, με ώρα έναρξης 09.00 πμ.

Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια της Δράσης Α8 του έργου ΣΤΗΡΙΖΩ, και στοχεύει στην εκπαίδευση των Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ 19-20), στη χρήση και αξιοποίηση τόσο των υφιστάμενων υποδομών ΤΠΕ όσο και των υποδομών που εγκαθίστανται στα πλαίσια του «Ψηφιακού Σχολείου». Το σεμινάριο θα έχει τη μορφή ζωντανής αναπαράστασης σε εργαστηριακό περιβάλλον, θα έχει διάρκεια επτά εκπαιδευτικές ώρες, με εισηγητές εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στο Έργο ΣΤΗΡΙΖΩ
  • Το «Ψηφιακό Σχολείο»
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Υποστήριξη ΣΕΠΕΗΥ με Windows 2003 Server
  • Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του Γυμνασίου Καρλοβάσου, Καρλόβασι. Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο training.sch.gr με τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Μπορείτε επίσης να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και την απόφαση έγκρισης από τη ΔΙ.Δ.Ε. Σάμου (που μεταξύ άλλων καλεί και τους διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τους καθηγητές πληροφορικής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα).